Basit hileler ile soslar kalınlaştırmak nasıl
Sosları nasıl
kalınlaştıracağımızı bilmek her zaman, son dakikada, çok sıvı bir sıvı
aldığımız tehlikedeki durumlardan kurtulmamıza yardımcı olacaktır.
Bir kereden fazla bize,
haşlanmış Seo hizmeti sonra ve tabağa servis yapacağımız zaman,
sosun çok sıvı olduğu gerçeğinin farkındayız. Küçük un veya mısır nişastasını
az soğuk bir sıvı ile çözmek için en iyi bilinen çözüme sahibiz, böylece
topaklar oluşmaz ve karışım sosu içine dökülür.
Unutmayın ki bu çözümü
seçersek, sosu ateşe vermeli ve bir süre pişirmeye bırakmalıyız, böylece un ham
değil.
Sosları
nasıl kalınlaştırılacağını bilmek için bazı püf noktaları önereceğiz.
Sosları kalınlaştırmak için
püf noktaları
Sosları kalınlaştırmayı
bilmemiz gerektiğinde bunlar için en ilginç numaralar bunlar:
Sosları kalınlaştırmak için
buğday unu, mısır unu, polenta veya pirinç unu yerine kullanılabilir.
Her halükarda, pişirme işlemi
bittiğinde değil, bu problemi görebilmek daha iyidir. Örneğin, yukarıda
belirtilen bir kremde, ezmeden Kurumsal Seo pişirme sıvısının birazını çıkarmalı ve
gerekirse ekleyelim.
Biliyor
muydun?
Un veya şekerle yapılan soslar,
suyun buharlaştırılması, azaltılması ve dolayısıyla kalın bir kıvama gelmesi
için uzun bir süre pişirmek gerekir.
Eğer yeterince pişmesine
rağmen, hala çok sıvı ise, koyduğumuz un veya şeker miktarındaki bir hatadan
kaynaklanır.
Bu sorunu çözmek için daha
fazla şeker veya un ekleyeceğiz ve kalınlaşmak için tekrar pişireceğiz.
Unutmayın ki, topaklar
oluşmasını önlemek için un Seo uzmanı eklediğimizde, onu sıcak sosu ilave etmeden
önce biraz soğuk sıvı ile çözmemiz gerektiğini unutmayın.
Yorumlar
Yorum Gönder