Basit hileler ile soslar kalınlaştırmak nasıl
Sosları nasıl
kalınlaştıracağımızı bilmek her zaman, son dakikada, çok sıvı bir sıvı
aldığımız tehlikedeki durumlardan kurtulmamıza yardımcı olacaktır.
Bir kereden fazla bize,
haşlanmış Seo hizmetisonra
ve tabağa servis yapacağımız zaman, sosun çok sıvı olduğu gerçeğinin
farkındayız. Küçük un veya mısır nişastasını az soğuk bir sıvı ile çözmek için
en iyi bilinen çözüme sahibiz, böylece topaklar oluşmaz ve karışım sosu içine
dökülür.
Unutmayın ki bu çözümü
seçersek, sosu ateşe vermeli ve bir süre pişirmeye bırakmalıyız, böylece un ham
değil.
Sosları
nasıl kalınlaştırılacağını bilmek için bazı püf noktaları önereceğiz.
Sosları kalınlaştırmak için
püf noktaları
Sosları kalınlaştırmayı
bilmemiz gerektiğinde bunlar için en ilginç numaralar bunlar:
Sosları kalınlaştırmak için
buğday unu, mısır unu, polenta veya pirinç unu yerine kullanılabilir.
Her halükarda, pişirme
işlemi bittiğinde değil, bu problemi görebilmek daha iyidir. Örneğin, yukarıda
belirtilen bir kremde, ezmeden Kurumsal Seopişirme
sıvısının birazını çıkarmalı ve gerekirse ekleyelim.
Biliyor
muydun?
Un veya şekerle yapılan
soslar, suyun buharlaştırılması, azaltılması ve dolayısıyla kalın bir kıvama
gelmesi için uzun bir süre pişirmek gerekir.
Eğer yeterince pişmesine
rağmen, hala çok sıvı ise, koyduğumuz un veya şeker miktarındaki bir hatadan
kaynaklanır.
Bu sorunu çözmek için daha
fazla şeker veya un ekleyeceğiz ve kalınlaşmak için tekrar pişireceğiz.
Unutmayın ki, topaklar
oluşmasını önlemek için un Seo
uzmanıeklediğimizde, onu sıcak
sosu ilave etmeden önce biraz soğuk sıvı ile çözmemiz gerektiğini unutmayın.
Yorumlar
Yorum Gönder