Basit hileler ile soslar kalınlaştırmak nasıl



Sosları nasıl kalınlaştıracağımızı bilmek her zaman, son dakikada, çok sıvı bir sıvı aldığımız tehlikedeki durumlardan kurtulmamıza yardımcı olacaktır.
Bir kereden fazla bize, haşlanmış Seo hizmetisonra ve tabağa servis yapacağımız zaman, sosun çok sıvı olduğu gerçeğinin farkındayız. Küçük un veya mısır nişastasını az soğuk bir sıvı ile çözmek için en iyi bilinen çözüme sahibiz, böylece topaklar oluşmaz ve karışım sosu içine dökülür.
Unutmayın ki bu çözümü seçersek, sosu ateşe vermeli ve bir süre pişirmeye bırakmalıyız, böylece un ham değil.
Sosları nasıl kalınlaştırılacağını bilmek için bazı püf noktaları önereceğiz.
Sosları kalınlaştırmak için püf noktaları
Sosları kalınlaştırmayı bilmemiz gerektiğinde bunlar için en ilginç numaralar bunlar:
Sosları kalınlaştırmak için buğday unu, mısır unu, polenta veya pirinç unu yerine kullanılabilir.
Her halükarda, pişirme işlemi bittiğinde değil, bu problemi görebilmek daha iyidir. Örneğin, yukarıda belirtilen bir kremde, ezmeden Kurumsal Seopişirme sıvısının birazını çıkarmalı ve gerekirse ekleyelim.
Biliyor muydun?
Un veya şekerle yapılan soslar, suyun buharlaştırılması, azaltılması ve dolayısıyla kalın bir kıvama gelmesi için uzun bir süre pişirmek gerekir.
Eğer yeterince pişmesine rağmen, hala çok sıvı ise, koyduğumuz un veya şeker miktarındaki bir hatadan kaynaklanır.
Bu sorunu çözmek için daha fazla şeker veya un ekleyeceğiz ve kalınlaşmak için tekrar pişireceğiz.
Unutmayın ki, topaklar oluşmasını önlemek için un Seo uzmanıeklediğimizde, onu sıcak sosu ilave etmeden önce biraz soğuk sıvı ile çözmemiz gerektiğini unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alt Özofagus Sfinkteri Nedir?

Endolenf Nedir?

Farklı Oküler Hareket Türleri nelerdir?